Ювенального прокурора області нагородили відзнакою (ФОТОФАКТ)

11.05.2017 09:46
image

Начальник ювенального відділу юстиції обласної прокуратури Алла Мороз отримала подяку від головного управління юстиції області. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, відзнакою прокурора нагородили за професіоналізм та активну просвітницьку діяльність під час проведення регіонального  правового форуму «Я маю право», який відбувся у квітні.

«Це був правовий форум для учнів шкіл та 5 ВНЗ області з юридичними спеціальностями. Я була в складі жюрі від органів прокуратури та безпосередньо брала участь у оцінюванні учасників правового форуму, надавала їм допомогу щодо виправлення допущених практичних помилок під час відтворення судових процесів, зокрема, кримінального, господарського, цивільного та адміністративного судочинства», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Алла Мороз.

За інформацією Мороз, у правовому форумі взяли участь понад тисячу школярів з усієї області. Серед вишів, які стали учасниками заходу, були педагогічний університет імені Винниченка, коледж імені Сая, Класичний приватний університет та  інститут «Україна».

image
Переглядiв: 2247