З Кіровоградщини видворять двох росіян

23.12.2022 09:28

На Кіровоградщині відносно двох громадян російської федерації прийнято рішення про примусове видворення. Про це повідомляє медіапортал DOZOR  посиланням на управління ДМС в області.

Так, за адміністративним позовом управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області суд прийняв рішення про примусове видворення та поміщення до державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України» двох громадян російської федерації.

Раніше неврегульованих мігрантів виявили під час міграційних перевірок у місті Світловодськ та встановили, що 44-й та 47- річний іноземні громадяни в’їхали на територію України у 2012 та 2013 роках.

Після завершення законодавчо дозволеного терміну перебування в Україні іноземці не залишили територію країни, порушивши міграційні правила.

Працівниками відділу ДМС притягнули їх до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та зобов’язали залишити країну у примусовому порядку. Неврегульовані мігранти ухилились від самостійного виїзду з України у визначені терміни. 

Переглядiв: 975