З наступного тижня на в’їздах до Кропивницького запрацюють контрольно-пропускні пункти

01.04.2020 14:21

На магістральних в’їздах до обласного центру розпочнуть функціонувати шість контрольно-пропускних пунктів з наступного понеділка, 6 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міськраді.

За інформацією, особовий склад моніторингових груп із семи осіб на кожному КПП буде сформований із представників Національної поліції, Кропивницького міськрайонного відділу УДСНС, Національної гвардії та медичного працівника. Робота бригад буде організована цілодобово у дві зміни: із 07:00 до 19:00 та від 19:00 до 07:00.

«Загальне керівництво роботою моніторингової групи покладене на працівника органу Національної поліції. Рятувальники встановлять необхідну кількість наметів у визначених місцях з відповідним обладнанням. Алгоритм дії медичних працівників з проведення температурного скринінгу і подальшого тестування та супроводження, у разі потреби, розроблює управління охорони здоров’я міської ради. На головне управління ЖКГ та комунальне підприємство «Міськсвітло» покладено зобов’язання забезпечити територію КПП освітленням та підключення обладнання до енергоживлення», - розповів заступник міського голови Олександр Мосін.

За словами Олександра Мосіна, на території контрольно-пропускних пунктів встановлять технічні засоби регулювання руху: попереджувальні, заборонні, наказові, інформаційно-вказівні дорожні знаки, знаки пріоритету, дорожня розмітка. КПП облаштують біотуалетами і ємностями для збору сміття.

Переглядiв: 10564