З вальсом та привітаннями: У кропивницькій школі відзначили свято останнього дзвінка (ВІДЕО)

29.05.2020 09:33
image

В обласному центрі НВО №32 відзначило свято останнього дзвінка в режимі онлайн сьогодні, 29 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, святкування в рамках прямої трансляції розпочалося о 10:00. У спільному перегляді взяли участь батьки, учні та всі педагоги закладу. На сторінці закладу у Фейсбук оприлюднили відео з привітаннями від педагогів закладу та провели спільний перегляд з усіма бажаючими.

У відео можна переглянути фрагменти з архівів минулорічних останніх дзвоників, концертів хореографічного зразкового ансамблю «АнютА» та фото, які відображають шкільне життя учнів. Традиційно цьогорічні випускники танцювали вальс на шкільному подвір’ї.

За словами директора НВО №32 Анни Ніжнікової, проведення такого заходу в онлайн-режимі проводилося вперше, однак все вдалося завдяки батькам, педколективу та учням. Однак директор констатує: навіть гарно організований онлайн-захід не замінить живого спілкування у рідній школі.

«Проведення останнього дзвоника в режимі онлайн було вперше, думаю, що це було цікаво для дітей, батьків та педагогів. Це чудовий досвід. Під час зйомок ми запрошували учнів 11-го класу до школи і при цьому дотримувалися усіх заходів безпеки. Я дуже вдячна батьку нашої семикласниці Володимиру Мостовому за допомогу зйомці та монтажу цього відео. Ми працювали над ним протягом двох діб в режимі онлайн, тому я дуже вдячна за таку гарну підтримку нашого закладу. Від себе хотіла б побажати дітям нових цікавих знайомств, дізнаватися про нові країни навіть у режимі онлайн, зараз для цього є усі можливості, побільше читати. Вчителям – відновити сили після карантину, батькам – висловлюю вдячність за допомогу дітям у підготовці уроків. Усім бажаю дбати про своє здоров’я!», - поділилася Анна Ніжнікова.  

До привітань долучилися і учні, які висловили сподівання, що наступний навчальний рік пройде весело та спокійно.

«Шановні вчителі та учні! Усіх вітаю із завершенням цього навчального року! Він був складним, але все ж таки цікавим та веселим. Я сподіваюся, що карантин закінчиться і в наступний навчальний рік ми увійдемо здоровими! Веселих канікул!», - побажала учениця НВО Софія Гавриш.

За інформацією, привітальний марафон НВО в режимі онлайн продовжиться вже у понеділок, 1 червня.

Переглядiв: 5265