За добу кропивницькі поліцейські тричі ловили людей з наркотиками

06.09.2022 12:40

В обласному центрі поліцейські охорони протягом доби тричі виявляли людей, які мали при собі наркотичні речовини. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, о 23.30 год, наряд реагування батальйону УПО Кіровоградської області помітили громадянина, який вів себе підозріло. Невідомий побачивши поліцейських, почав нервувати та пришвидшив ходу. Правоохоронці вирішили з’ясувати причину збентеженості чоловіка та дізнатися чому останній порушує умови комендантської години.

Під час перевірки документів та поверхневого огляду у молодика знайшли пакет з кристалічною речовиною, ймовірно наркотичною.    

Вже через годину, на цьому ж маршруті патрулювання помітили громадянина, який побачивши патрульну машину змінив напрямок руху і почав тікати. Наздогнавши чоловіка та провівши превентивні заходи, у молодика бвиявили  згорток з речовиною сіро-зеленого кольору, рослинного походження, схожу на наркотичну.

Ще одного порушника комендантської години, наряд реагування поліції охорони виявили о 2.50 год. У чоловіка також під час перевірки знайшли пакет з кристалічною речовиною, схожу на наркотичну.    

У кожному з випадків на місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького районного управління поліції, для встановлення всіх обставин події.

Вилучені речові докази направлено на експертне дослідження.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 587