За кілька днів на слизьких дорогах травмувалося майже півтори сотні кіровоградців  

09.02.2017 14:36

 

image

З початку тижня в обласному центрі через слизькі дороги травмувалися 133 кіровоградця. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив завідуючий травмпунктом при міській лікарні швидкої допомоги Олександр Костенко.

«У понеділок, 6 лютого, до травмпункту звернулися 53 жителя обласного центру, у вівторок – 43. У середу, 8 лютого до нас звернулися 33 кіровоградця, і сьогодні зранку за медичною допомогою до нашого травмпункту звернулося 19 жителів міста. Однак робочий день ще не завершений, тому кількість травмованих, вочевидь, зростатиме. Хочу зазначити, що близько 90% звернень до травмпункту від містян, які травмувалися саме на льоду», - повідомив Олександр Костенко.
«Серед травм, які найчастіше отримують містяни – розтягнення зв’язок, переломи верхніх кінцівок та переломи гомілок», - додав лікар.

Нагадаємо, наприкінці січня у Кіровограді на слизьких дорогах травмувалося більше 200 кіровоградців. Медики травмпункту радять жителям обласного центру пересуватися вулицями вкрай обережно та не поспішати.

Як повідомляв DOZOR, вчора, у той час, як навпроти Кіровоградської міськради пішоходи пересуваються в екстремальних умовах і падають, на площі перед будівлею з колонами влаштували парад комунальної техніки.

Фото update.com.ua

Переглядiв: 1033