За одну ніч у Кіровограді «підломили» п’ять автівок

18.02.2017 14:20

image

У ніч на 6 лютого у різних мікрорайонах обласного центру були скоєні крадіжки з автотранспорту. Про це сайту DOZOR повідомило джерело в поліції.

Найбільш «урожайною» для поки невідомих зловмисників в ту ніч виявилась вулиця Попова - там «вскрили» відразу три автомобіля. З бардачка «Шкоди» витягли гроші, із салону «Міцубісі» викрали сумку з документами. Зловмисники не погребували навіть аптечкою з ВАЗ–2107.

Із «Соболя», який стояв просто неба на проспекті Євгена Тельнова (колишній проспект Правди, - ред.) викрадачі поцупили магнітолу, домкрат та акумулятор. А з «Газелі», яка «ночувала» на селищі Новому, через незачинені власником двері витягли планшет.

«В усіх випадках транспортні засоби були залишені біля під’їздів житлових будинків та на узбіччі шляхів, тобто вони знаходились на ділянках, які фактично перебували без охорони. Крадіжки було скоєно шляхом зламування замків. Всі випадки зареєстровані та внесені до Єдиного Реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 180 Кримінального кодексу України. Проводяться заходи по вcтановленню осіб, які можуть бути причетними до скоєння цих правопорушень», - прокоментувала речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

Фото turbolock.ru

Переглядiв: 2621