За повернення Range Rover посадовцю поліції Кропивницького пропонували хабар

21.01.2021 09:07

За повернення вилученого RANGE ROVER посадовцю поліції Кропивницького пропонували хабар. Тепер фігурант справи за свої неправомірні дії відповідатиме перед судом. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 32-річного чоловіка, який підозрюється у спробі підкупу заступника начальника поліції Кропивницького. Чоловік запропонував дві тисячі доларів США. 

За даним слідства, у листопаді 2020 року, працівники поліції в межах розслідування кримінального провадження вилучили автомобіль Range Rover,  в якому  було виявлено зброю. 

Невдовзі до заступника начальника Кропивницького відділу поліції звернувся фігурант кримінального провадження та запропонував домовитися. За припинення кримінального переслідування та безперешкодне повернення автівки пообіцяв “віддячити” двома тисячами доларів США неправомірної вигоди.  Під час передачі посадовцю поліції авансової суми підозрюваний був затриманий  працівники внутрішньої безпеки НПУ.

За спробу підкупу службової особи чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області, оперативний супровід – Кіровоградське управління внутрішньої безпеки ДВБ НПУ.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

Переглядiв: 2079