За повірку лічильників абонентам «Дніпро-Кіровоград» доведеться платити кожні три місяці

09.06.2020 12:13

Кропивничанам, які живуть в приватному секторі, кожні три місяці доведеться платити за повірку лічильників. Про під час прес-конференції розповів гендиректор “Дніпро-Кіровоград” Роман Ілик сьогодні, 9 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Такі нововведення стали обов’язковими для споживачів ОКВП «Дніпро – Кіровоград» після прийняття «Закону про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

Раніше ця послуга існувала, однак всі абоненти сплачували її раз у чотири роки. Тепер же в платіжки внесуть додаткову суму, як за окрему послугу, яку мешканцям доведеться сплачувати кожні три місяці.

“Якщо абонент платив 480 гривень одноразово раз у чотири роки за демонтаж та повірку лічильника, то тепер щокварталу ця сума складатиме умовно 30 гривень. Нарахування будуть іти окремо і внески також ітимуть окремо, які будуть включені в одну платіжку. Це покращить якість обслуговування споживачів та зробить повірку лічильників зручнішою, до того ж, згодом внески за повірку можуть відшкодовуватися за рахунок державної субсидії”, - зазначив Роман Ілик.
image

Варто відзначити, що внески затверджуватимуть виконавчі комітети міст та селищ.

Переглядiв: 5076