За рахунок субвенції з держбюджету для кропивницьких школярів організують гаряче харчування

16.10.2024 14:29

За рахунок субвенції з держбюджету для кропивницьких школярів організують гаряче харчування. Відповідний проєкт рішення оприлюднений на сайті міськради, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з проєктом рішення, мова йде про гаряче харчування для учнів початкових класів. У пояснювальній записці до проєкту рішення також йдеться про те, що Субвенція спрямовується на забезпечення одноразовим гарячим харчуванням учнів початкових класів закладів освіти комунальної форми власності, таких як початкові школи, гімназії, ліцеї, що провадять освітню діяльність на відповідному рівні повної загальної середньої освіти. 3.

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам 8800 учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти Кропивницької міської територіальної громади забезпечені одноразовим безкоштовним гарячим харчуванням (сніданком).

Даний проєкт рішення виноситься із погодженням Виконавчого комітету Кропивницької міської ради та буде розглянуто на постійній комісії міської ради з питань бюджету та податкової політики, з питань охорони здоров’я, освіти, соціальної політики, культури та спорту.

Фінансування заходів Програми буде забезпечено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам .

Переглядiв: 91