За рік у Кіровограді не здали жодного збудованого житла

12.03.2019 09:44

В обласному центрі містянам, які стоять на квартирному обліку, не здали жодного збудованого житла торік. Про це під час звіту повідомила керуюча справами виконавчого комітету міськради Альвіна Бондаренко сьогодні, 12 березня, інформує медіапортал DOZOR.

«Торік містянам не здали жодного збудованого житла. Але черги щодо забезпечення житлом у нас існують, у яких на сьогоднішній день перебувають 3 109 сімей. Хочу сказати, що перша сім’я, яка перебуває в черзі, стоїть на квартирному обліку з 1979 року», - розповіла Альвіна Бондаренко.
image

Як відомо, цього року обіцяють ввести в експлуатацію 9-поверхівку на вулиці Жадова. У будинку 18 однокімнатних, 27 двокімнатних та 9 трикімнатних квартир.

«За кошти міської ради збудовано та будуть експлуатуватися 39 квартир. У нас є загальна, першочергова і позачергова черги. Але може статися так, що ми обійдемо людей, тому що вони не поновили документи, не з’явилися до нас і не упорядкувала свої документи. Також, можливо, хтось не пам’ятає вже, що перебуває у черзі, тому ми направляємо листи, приїжджаємо з громадською комісією за адресами та уточнюємо», - пояснив начальник відділу ведення обліку житла Валерій Пількін.

За словами Пількіна, якщо житлові умови у сімей покращилися протягом цього часу, то вони також не отримають квартиру. Потрібно взяти до уваги, що поліпшення житлових умов – це не лише квартира, передана у спадщину, подарована чи передана, але й коли людей у житлі стає менше. 

Переглядiв: 441