За тиждень кропивницькі нацгвардійці зафіксували і припинили 15 злочинів

10.07.2023 10:46

Протягом минулого тижня кропивницькі нацгвардійці виявили понад 30 адмінправопорушень та 15 злочинів. Про це повідомляє в/ч 3011, інформує медіапортал DOZOR.

Так, під час одного з патрулювань гвардійці помітили підозрілого чоловіка. Під час огляду особистих речей у 34-річного містянина виявлено сліп-пакет з пігулками. За словами чоловіка – це психотропна речовина ЛСД.

Інший олександрієць, який їхав на велосипеді, при появі військового наряду помітно занервував та пришвидшив рух. Нацгвардійці зупинили чоловіка. Під час поверхневого огляду виявлено сліп-пакет з речовиною рослинного походження за зовнішніми ознаками схожою на «марихуану».

Для документування правопорушень на місце події викликали працівників поліції.

В діях чоловіків вбачаються ознаки злочину передбаченого ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Також нацгвардійці за гарячими слідами встановили мешканку Олександрія, яка вчинила крадіжку в одному із міні-маркетів міста. Під час затримання у жінки вилучили викрадене. Останню передано працівникам поліції.

Переглядiв: 417