Загибель трьох випускниць у ДТП на Кіровоградщині: водія-поліцейського судитимуть

03.10.2023 10:46

На Кіровоградщині судитимуть правоохоронця, який в нетверезому стані потрапив в ДТП з пасажирами, в результаті події загинули три випускниці закладу середньої освіти. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Так, трагедія сталася у червні. Тоді підозрюваний  відвозив підлітків зі святкування випускного та порушуючи правила безпеки посадив в легкове авто сімох пасажирів. Він втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася.

Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів отримали численні травми. Водій не надав підліткам допомогу та втік з місця аварії.

Правоохоронець обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило загибель кількох осіб та залишення в небезпеці (ч. 1 ст. 135 КК України, ч. 4 ст. 286-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

  Нагадаємо, три неповнолітні дівчини загинули через ДТП, винуватцем якої став працівник поліції. Двоє підлітків отримали тілесні ушкодження. Трагедія сталася на дорозі  «Кропивницький-Кривий Ріг- Запоріжжя» біля Новгородки 25 червня.  

Переглядiв: 1650