Залізничники з Кіровоградщини здобули кубок з гирьового спорту  

24.05.2019 13:20
image

Команди залізничників із Знам’янки стали стали переможцями у фінальних змаганнях із армспорту та кубок філії з гирьового спорту Одеської магістралі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у філії «Одеська залізниця».

Так, у  змаганнях взяли участь переможці з регіонів філії «Одеська залізниця» у своїх вагових категоріях: до 80 кг, до 90 кг та понад 90 кг.

За інформацією, у ваговій категорії з армспорту до 80 кг перше місце здобув представник Знам’янського загону воєнізованої охорони Дмитро Черепович, друге місце - у представника Миколаївської дистанції колії Артема Сергеєва, бронза дісталася спортсмену з Подільскої дистанції колії Віталію Винницькому.

У ваговій категорії до 90 кг перше та друге місце посіли Дмитро Мельниченко (локомотивне депо Знам’янка) та Павло Ковальчук (Одеська дистанція сигналізації та зв’язку). У категорії понад 90 кг у число призерів увійшли Євгеній Лисаков (Миколаївська дистанція колії -1 місце, Іван Дімітрієв (локомотивне депо Знам’янка) – 2 місце та Олександр Дмитрієв (Подільська дистанція електропостачання) – 3 місце.

В залі одночасно проходили  змагання  і з гирьового спорту, де свою силу та міць м’язів показували атлети-залізничники. представник Знам’янського регіону Сергій Ткаченко у ваговій категорії до 80кг, посів перше місце, встановивши рекорд філії у ривку гирі по черзі однією та другою рукою з результатом 220 підйомів.  У ваговій категорії до 90 кг  переможцем  став Сергій Хованський (Знам’янський загін воєнізованої охорони).

У найважчій категорії понад 90 кг призові місця розподілили  між  собою майстер спорту у гирі Роман Демидов (вагонне експлуатаційне депо Знам’янка) – 1 місце, Ігор Грек (локомотивне депо Подільськ)- 2 місце та  Ілля Барньов (Подільська дистанція колії) – 3 місце.

Відтак у командному заліку на чемпіонаті з армспорту перше місце посіли спортсмени із Знам’янки,  – друге  - з Херсону, третє – з Поділля.

Переглядiв: 620