Заради благодійності: у Кропивницькому презентують виставку краматорського художника

12.03.2021 10:29

В обласному центрі відбудеться виставка краматорського художника Данила Туркіна “EXIsT”, яку організовують Krop:Hub та МБФ «Янгол Життя» у субботу, 13 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, «EXIsT» — це багатовимірна реальність творчого життя художника, ідеї глибинного пізнання себе і світу.

На гостей чекає унікальне спілкування з художником, чаруюче звучання хендпану, сюрпризи від партнерів та можливість долучитись до доброї справи - збору коштів на придбання кисневого концентратора для онковіддділення дитячої обласної лікарні.

«Пропонуємо вам долучитись до світу творчості, глибинного пізнання себе та можливості допомогти іншим. Так ми вирішили поєднати прекрасне з корисним, креатив та добро і протягом двох тижнів провести на базі виставки низку благодійних подій у форматі Krop:Art разом з МБФ «Янгол Життя». Майже щодня в Krop:Hub відбуватимуться заходи, які будуть розширювати вашу свідомість, події які не залишать вас байдужими, та надихнуть. У якості бонусу ви разом з «Янголом Життя» допоможете зібрати кошти на кисневий концентратор для онковіддділення дитячої обласної лікарні», - зазначають організатори заходу.

Презентація робіт розпочнеться о 17:00. Виставку можна буде переглянути до 27 березня.  

Довідково:

Comprovitism (Компровітизм) — стиль, в якому художник висловлює себе. Назва означає «що набуває життя». Це мистецтво пізнання життя, набуття знань і багатства людського досвіду.

Переглядiв: 435