Заступник голови Кіровоградської ОДА придбав частку підприємства, співвласниками якого днями стали голови двох райдержадміністрацій

26.12.2017 16:09

Заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев напередодні новорічних свят вирішив зробити собі та сім’ї подарунок придбавши частку Приватного підприємства «Вектор Д». Повідомлення про угоду посадовець розмістив на Єдиному державному реєстрі декларацій, інформує DOZOR з посиланням на Центр медіарозслідувань Прозоро.

Так, відповідно до оприлюдненої інформації мова йде про 5% від статутного капіталу підприємства, що вартувало Коломійцеву 124 тисячі 324 гривні – трохи більше ніж річна зарплатня чиновника на посаді заступника голови ОДА.

Це не єдиний бізнес Андрія Коломійцева. Крім того він володіє часткою в ТОВ «Агрофірма МТС Техагропром». Саме дивіденди від діяльності цього підприємства, у розмірі 228,33 тисячі гривень, за місяць до цього було задекларовано як суттєві зміни до майнового стану заступника очільника області.

Цікаво, що до співзасновників ТОВ «Агрофірма МТС Техагропром» нещодавно зайшло ТОВ «Агро кепітал менеджмент», співвласником якого є голова Петрівської РДА Сергій Завалій. Той самий Завалій, який лише декілька днів тому також придбав частку у згаданому нами на початку ПП «Вектор Д».  Ще одним новим сіпввласником «Вектор Д» виявився голова Знам’янської РДА Сергій Макаренко, який повідомив про свої права на часту фірми 20 грудня 2017 року.

Загалом за минулий рік Андрій Коломійцев задекларував дві квартири в Олександрії на 92,3 та 57,5 «квадратів», гараж, а також сімейний дохід у розмірі 354 тисяч 13 гривень. Також відомо, що дружина заступника голова ОДА працює на підприємстві ТОВ «УкрАгроКом», кінцевим бенефіціарним власником якого є сам голова ОДА Сергій Кузьменко, а також його батько, нардеп Анатолій Кузьменко.

 

Переглядiв: 2492