Завтра біля театру у Кропивницькому безкоштовно вакцинуватимуть проти сказу домашніх тварин

12.03.2024 15:41

Проведення безкоштовних профілактичних щеплень проти сказу домашнім тваринам, яких утримують або вигулюють поблизу неблагополучного пункту по сказу - парку «Ковалівський», відбудеться завтра, 13 березня. Про це повідомила Держпродспоживслужба області, інформує медіапортал DOZOR.

Вакцинацію домашніх улюбленців проведе мобільна група фахівців Кропивницької районної державної лікарні ветеринарної медицини з 11:00 на вул.Театральній біля приміщення театру ім. М.Кропивницького. Орієнтир – автомобіль з позначками «Ветеринарна медицина». Для вакцинації використовується якісна, безпечна та ефективна вакцина вітчизняного виробництва «Рабістар РЕД», вакцинація – безкоштовна.

Жителів мікрорайону та власників тварин, які здійснюють вигул своїх домашніх улюбленців поблизу парку, просять обов’язково надати тварин для профілактичного щеплення, яке убезпечить тварину від смертельного захворювання, а людей - від ризику зараження хворобою. За наявності ветеринарного документа на тварину (ветеринарного паспорта), просимо взяти його з собою для проставлення відмітки про вакцинацію. Зазначаємо, що відповідно до рішення місцевої Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії територію парку «Ковалівський» визначено неблагополучним пунктом з захворювання на сказ. Також визначено загрозливу зону, до якої увійшли вулиці Київська, Євгена Чикаленка, Юрія Олефіренка, Івана Похитонова, Вокзальна, Театральна, Віктора Чміленка, Кавалерійська, Нейгауза, Шульгіних, Шевченка, Ельворті, провулки Училищний та Леніна.

Переглядiв: 423