Завтра Кіровоград попрощається з відомим диктором

27.12.2018 13:13
image

Відомий 87-річний диктор Микола Левандовський пішов із життя вчора, 26 грудня. Про це повідомив його син Олексій, інформує медіапортал DOZOR.

«Сьогодні не стало легенди міста… Як шкода, що він не встиг розповісти чи хоча б записати все, що пам’ятав…Світла пам’ять гарній людині», - пише Олексій Левандовський.

За інформацією, прощання з Миколою Левандовським відбудеться завтра, 28 грудня об 11 годині за адресою: вулиця Яновського, 98, біля будинку де він жив.

«Його називали українським Левітаном. Ще за життя став легендою не лише для слухачів, а й для колег-журналістів різних поколінь. У пам’яті кожного, хто його знав, він залишиться відвертим, інтелігентним професіоналом із щирим почуттям гумору, з відкритим серцем і готовністю допомогти. Творча праця Миколи Левандовського неодноразово відзначалася на загальнодержавному і обласному рівнях. Колектив «Українського радіо: Кропивницький» та обласного телебачення Кіровоградщини глибоко сумує з приводу цієї втрати і висловлює співчуття рідним і близьким», - зазначають колеги Миколи Левандовського.

Довідково:

Микола Левандовський був першим диктором обласного радіо та телебачення. Пропрацював у цій сфері більше 60 років. Він – лауреат всеукраїнських фестивалів телевізійних і радіопрограм, удостоєний медалі загальнодержавного конкурсу народних театрів та почесного профспілкового знака «За заслуги в самодіяльному мистецтві», «Заслужений працівник культури України».

Фото з соцмереж

  

Переглядiв: 1093