Завтра на автошляхах Кіровоградщини очікується ожеледиця. Дорожники у режимі чергування

02.02.2017 13:17

imageЗа повідомленням синоптиків відзавтра в області може лютувати ожеледиця. Кіровоградські дорожники готуються до активної ліквідації ожеледиці. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в області сьогодні, 2 лютого, інформує DOZOR.

«Очікуване погіршення погодних умов з переходом температури через «0°» неодмінно призведе до ускладнень руху, тому начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко наказав підрядникам перевірити готовність техніки, щоб та без затримки могла вступити у боротьбу зі стихією», - повідомляє Служба автомобільних доріг.

Районні філії ДП «Кіровоградський облавтодор» поповнюють запаси паливно-мастильних матеріалів та готують посипні протиожеледні суміші. І техніка, і працівники готові працювати цілодобово, тож вже зараз перебувають у режимі чергування.

Всього у розпорядження обласної САД  для зимового експлуатаційного утримання є 234 одиниці техніки, з яких 59 - піскорозкидачі.

За повідомленням синоптиків, вже сьогодні, 2 лютого, на заході країни почнеться дощ з мокрим снігом, а далі протягом 3–5 лютого негода розійдеться по всіх регіонах. Метеорологи прогнозують також пориви сильного вітру, місцями до 20 м/с, перепади температур від 14 морозу до 6 тепла, ожеледицю та погіршення видимості.

Фото np.pl.ua

Переглядiв: 1408