Завтра Новоукраїнка прощатиметься з захисником України, який загинув у 2014 році

12.03.2024 14:33

У Новоукраїнці прощатимуться з Героєм - захисником Денисом Марченком, який загинув на початку війни у 2014 році. Прощання відбудеться у середу, 13 березня. Про це повідомив міський голова Олександр Корінний, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, захисник загинув під час виходу з Іловайська.

"Довгий час Денис Миколайович вважався зниклим безвісти, і от майже через десятиліття Новоукраїнщина віддасть останні почесті загиблому Захиснику. Тіло Воїна-Захисника Дениса Марченка прибуде у Новоукраїнку сьогодні, 12 березня, приблизно о 17 годині 15 хвилин. Прошу всіх зустріти його «Живим коридором» від в’їзду у місто зі сторони села Злинка, від СДПЧ 19 по вул. Юрія Чайковського, далі по вулицях Миколи Вороного (через «Молдавку»), Героїв Крут (Демченка), Соборній, пров. Лікарняному до приміщення Новоукраїнської міської лікарні", - написав Корінний.

Церемонія прощання із Денисом Марченком відбудеться завтра, 13 березня. Вшанування пам’яті Захисника розпочнеться о 9:00 біля будинку родини загиблого за адресою: вул. Каховська, 65. Об 11 годині відбудеться загальноміська панахида на площі біля МПК "Ювілейний". Героя поховають на Алеї Героїв Новоукраїнської громади.

Переглядiв: 1218