Завтра стартує конкурс «Посадовець року», який критикують за «совковість»  

01.11.2017 14:54

image

У Кіровоградській міськраді відбудеться перший етап конкурсу «Посадовець року» завтра, 2 листопада. Про це повідомляє прес-служба міськради у Фейсбуці, інформує DOZOR.

Так, члени журі визначать переможців у трьох номінаціях: «Керівник року», «Спеціаліст року» та «Депутат року». Зокрема, до участі конкурсу долучилося троє депутатів, у номінації «Керівник року»  - 7 посадовців, ще 22 посадовця боротимуться за звання «Спеціаліст року».

Тим часом у  соцмережах з приводу організації конкурсу та відбору кандидатів виникла жвава дискусія. Зокрема, після публікації депутата міськради Валентини Яремчук щодо негативного ставлення до конкурсу до обговорення долучилися депутати та посадовці міськради.

«Я не беру участь у «совковому» конкурсі «Посадовець року» (номінація депутат року)». - зазначила Яремчук на своїй сторінці у Фейсбуці. - Я не можу зрозуміти, як я можу сама себе номінувати на таке звання і як я потім в очі людям на окрузі дивитися?! Бо, на жаль, я особисто, як депутат в моєму розумінні, багато чого не зробила!».
«Совковий вiн чи нi - покаже час. А вибори, на якi ви збираетесь, не совковi?» - коментує працівник міськради Світлана Балакірєва.
«Конкурс-нісенітниця. Справді родом із «совка», на кращу доярку і зоотехніка. Чиновник має просто сумлінно виконувати свою роботу і отримувати за це гідну винагороду. Уявив подібний конкурс на кращого працівника Білого Дому і перемогу отримав Дональд Трамп і грамотку», - прокоментував пост член виконкому міськради Олександр Дануца.
Переглядiв: 3645