Завтра у Кіровограді оголошено День жалоби

24.01.2018 16:02

В обласному центрі оголошено День жалоби у зв'язку із трагічною загибеллю під час терористичного акту у місті Кабул трьох кіровоградців завтра, 25 січня. Про це сайту DOZOR повідомили у міськраді.

Так, цього дня на флагштоках біля будівлі міської ради будуть приспущені офіційний Прапор міста та червоно-чорний прапор, відмінено проведення на території обласного центру  розважально-концертних заходів та спортивних змагань.

Нагадаємо, стюардесу з Кіровограда Катерину Пасенчук, яка загинула у Кабулі під час теракту, поховають 25 січня. Прощання з загиблою стюардесою відбудеться у четвер, 25 січня, о 10:30, у Кафедральному соборі. Поховають Катерину на кладовищі, що у мікрорайоні Масляниківка.

Як повідомляв DOZOR, двоє працівників міжнародної авіакомпанії «УРГА», яка базується у Кіровограді, загинули під час теракту в столиці Афганістану Кабулі.  Як повідомлялось у ЗМІ, 20 січня поліція Кабула заявила про дев'ять загиблих громадян України в результаті нападу терористів на готель Intercontinental.

Переглядiв: 4616