Завтра у Кіровоградські льотній академії розроблятимуть комп’ютерну гру програмісти з усієї країни

19.01.2017 15:03

image

У Кіровоградській  льотній академії зберуться найкращі програмісти з усієї країни, аби взяти участь  у найбільшому міжнародному турнірі з розробки комп'ютерних ігор Global Game Jam Ukraine, який стартує вже завтра, 20 січня. Про це сайту DOZOR повідомили в адміністрації закладу.

«Наразі ми маємо більше, ніж 100 учасників з Кіровограда, Миколаєва, Одеси, Києва та інших міст. Уже завтра, 20 січня, відбудеться урочисте відкриття змагань, координатори турніру познайомляться з учасниками гри. Тему гри, яку необхідно буде створити, оголосять о 17:00», - повідомила Олена Ковальова.

За інформацією, команди - учасники мають працювати над створенням гри цілодобово, на протязі двох днів. Офіційне закриття турніру відбудеться у неділю, 22 січня о 15:00. До цього часу програмісти мають «залити» наробки на спеціальний сервер і члени журі почнуть знайомитися з проектами. Результати обіцяють оголосити у неділю ввечері.

«Однак переможцем Всеукраїнського турніру стане лише одна команда, але кращі команди-розробники будуть нагороджені призами - квитками на найбільші світові ІТ-конференції у Берліні, Сінгапурі та Мальме, а також аксесуари та премії», - додає Ковальова.

Вхід на захід вільний.

Фото www.livejournal.com

Переглядiв: 1513