Жінка з Кіровоградщини, якій діагностували COVID-19, померла 

25.04.2020 08:25

Жінка з Новгородківського району, якій діагностували захворювання на коронавірус, померла вчора, 24 квітня. Про це повідомив голова ОДА Андрій Балонь у своєму Телеграм-каналі сьогодні, 25 квітня, інформує медіапортал DOZOR. 

За інформацією, 32-річну жінку з с. Спільне Новгородківського району доставили до обласної лікарні у важкому стані. У неї відібрали матеріали для проведення ПЛР-дослідження. Учора прийшли результати підтвердження інфікування на COVID-19. На жаль, після трьох реанімувань жінку не вдалось врятувати. 

"Протягом минулої доби захворіли 19 кропивничан, 41-річна жителька смт. Олександрівка, 42-річна жінка та 41-річний чоловік з с. Приютівка Олександрійського району, у яких позитивний ПЛР-тест виявили під час їх перебування на обсервації у Кропивницькому після повернення з-за кордону. Лікарі обстежать інфікованих. У разі легкого перебігу хвороби вони перебуватимуть на самоізоляції, у разі ускладнень хворих госпіталізують", - пише Балонь. 

За словами губернатора, серед 23 нових інфікованих на коронавірус - 7 медпрацівників. Це 59-річна молодша медсестра приватної клініки, 53-річна медпрацівниця станції переливання крові, 40-річна та 58-річна медсестри Центральної міської лікарні в Кропивницькому, а також подружжя лікарів: 71-річний стоматолог обласної стоматполіклініки та 69-річна методистка Центру статистики.

Переглядiв: 5906