Жінка з Кіровоградщини, якій діагностували коронавірус, померла

08.04.2020 14:13

Жителька Новомиргорода, у якої діагностували коронавірус, померла. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я Олег Рибальченко сьогодні, 8 квітня, інформує медіапортал DOZOR

За інформацією, загалом на Кіровоградщині підтвердили 76 випадків захворювання.

«Два випадки, на жаль, летальні. 6 квітня 78-річна жителька Новомиргорода звернулася за допомогою. Вона була доставлена в Новомиргородську ЦРЛ, де їй здійснювалися реанімаційні заходи. Під час цього жінці встигли зробити швидкий тест, який виявився позитивним. На жаль, реанімаційні заходи завершилися смертю пацієнта. За результатами розтину, жінка померла від гострої серцево-судинної недостатності, яка ускладнилася запаленням легень. Ознак запалення легень у жінки не було виявлено. Відповідно ми підтверджуємо факт інфікування жінки, але смерть настала з інших причин. Другий випадок стався з 84-річною кропивничанкою», - розповів директор департаменту охорони здоров’я.

Як раніше повідомляв DOZOR, померла від коронавірусу жителька Кіровоградщини лікувалася від пневмонії, яка, можливо, була спричинена COVID-19.

 

Переглядiв: 2160