Жінка жебракувала з двомісячною донькою. На немовляті  виявили побої

30.10.2017 14:53

В Олександрії, що на Кіровоградщині, правоохоронці разом з працівниками соціальних встановили випадок жебракування жінки з двомісячним малям. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією обласної поліції, жінка не мала жодних документів, які б посвідчували її особу. Також при ній не було посвідчення про народження дитини та документу, який вказував би на те, що вона є біологічною матір’ю дівчинки.

«Враховуючи те, що на вулиці була прохолодна погода, а також відсутність теплого одягу на дитині, маля вирішили доправити до медзакладу для обстеження. Після обстеження з’ясувалося, що на тілі дитини є синці, а також травмована нога. Інформацію за даним фактом було внесено до ЄРДР за ч. 1 статті 122 ККУ «Нанесення тілесних ушкоджень». Дитину госпіталізували до дитячого відділення районної лікарні в Олександрії, наразі її стан кваліфікують як середньо тяжкий», - повідомила речник поліції області Віталіна Бевзенко.

Правоохоронці встановили особу жінки. Це 39-річна мешканка Знам’янського району, яка прибула до Олександрії «у справах». Весь цей час двомісячна дитина перебувала в неї на руках. На даний час за малям доглядають лікарі, жінка жодного разу не з’являлася у лікарні, перебувати з донькою відмовилася.

«Зараз поліцейські з’ясовують обставини нанесення тілесних ушкоджень дитини, з’ясовують їх ступінь тяжкості. Після лікування маля мають направити до притулку, жінку можуть позбавити батьківських прав», - додала Бевзенко.
Переглядiв: 5019