Жінку, яка жорстоко вбила 12-річну доньку, визнали неосудною та відправили до психлікарні

18.04.2018 09:47
image

Жінку, яка вбила свою 12-річну доньку Катерину Добродій фахівці «Одеського обласного медичного центру психологічного здоров”я» визнали неосудною. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, за результатами проведення судово-психолого-психіатричної експертизи жінка на момент вчинення вбивства та на даний час «не здатна усвідомлювати свої дії та керувати ними».

На підставі отриманого висновку слідчим за погодженням з процесуальним прокурором було внесено клопотання до суду щодо зміни запобіжного заходу стосовно підозрюваної з тримання під вартою на поміщення до психіатричної установи. На даний час жінка перебуває в «Кіровоградській обласній психіатричній лікарні» с. Нового.

Наразі клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно 35 річної матері убитої дівчинки направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв DOZOR, 12 грудня Катерину Добродій виявили мертвою  біля села Обознівка. На тілі дівчинки були слідинасильницької смерті, зокрема, рубані рани. Дівчинку знайшли мертвою на виїзді з  міста, а її матері, яка підозрювалася у вбивсті  оголосили про підозру.

14 грудня матері вбитої кіровоградської школярки Катерини Добродій Олені, яка підозрюється у вбивстві доньки, обрали запобіжний захід у Кіровському районному суді. 

 

Переглядiв: 2714