Жінці, яка хотіла вбити заступника начальника виправної колонії, обрали запобіжний захід  

23.05.2017 09:28

image

Жінці, яка скоїла замах на життя заступника начальника місцевої установи виконання покарань, Ленінський суд обрав запобіжний захід. Про це сайту DOZOR повідомив суддя-спікер Ленінського районного суду Олексій Мягкий.

За інформацією, у пособництві щодо замаху на вбивство підозрюється дружина особи, яка відбувала покарання у виправній колонії №14. В’язень в свою чергу підозрюється у замовленні та організації замаху на життя заступника начальника установи виконання покарань.

Нагадаємо, минулої п’ятниці у спальному районі обласного центру вибухнув автомобіль «Нива», в якій знаходився водій. Внаслідок вибуху транспортний засіб отримав механічні пошкодження. З місця пригоди вилучено фрагменти вибухового пристрою. За інформацією, чоловік отримав тяжкі травми.

Як повідомляв DOZOR, у обласному центрі правоохоронці затримали організатора та співучасника злочину щодо працівника виправної колонії № 14. Розслідуванням встановлено, що у особи, яка відбуває покарання у колонії, виникли неприязні відносини із одним із керівників установи. Засуджений зажадав вбити вказаного представника адміністрації.

Довідково:

Згідно з ст. 348 Кримінального кодексу України, вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, а також члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця у зв'язку з їх діяльністю щодо охорони громадського порядку - караються позбавленням волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Переглядiв: 1162