Житель Кропивницького запустив флешмоб #мерзалатайяму

04.06.2020 13:57

Кропивничанин Олексій Хмара в рамках свого проекту «Revizorro. Варта якості» запустив у соцмережах флешмоб під назвою #мерзалатайяму. Про це повідомляється на сторінці проекту у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Причиною запуску флешмобу став незадовільний стан доріг на низці вулиць обласного центру, зокрема, на перехресті вулиць Попова та Коваленка (колишня Маршала Конєва)

«Просто на перехресті Попова та Коваленка (екс-Маршала Конєва) причаїлась величезна яма. Об‘їхати можна хіба з ризиком для життя та здоров‘я. Або тупо вскочити в яму, а далі - зразу в ремонт. Чия це відповідальність - полатати небезпечну яму? Я точно не знаю, та в міста є мер. Він же голова / господар / керманич міста. Тим більше, мер Райкович сам неодноразово казав, що дуже переймається тим, аби в Кропі були добрі сучасні дороги», - пише Олексій Хмара.

До флешмобу #мерзалатайяму можуть долучитися усі жителі та гості міста. Для цього потрібно лише знайти яму на дорозі, викласти фото з нею в Фейсбук чи Instagram з позначенням геолокації. Також потрібно додати хештег #мерзалатайяму

«От і подивимось разом, чи влада Кропика справді реагує на реальні проблеми місцевих доріг», - цікавиться Хмара.

Відео взяте зі сторінки «Revizorro. Варта якості» у Фейсбук 

Переглядiв: 1673