Жителі Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися правильно доглядати за хворими

12.04.2019 09:13

Безробітні жителі Кіровограда та області мають змогу безкоштовно навчитися піклуванню та догляду за тяжкохворими людьми. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

 Шукачі роботи матимуть змогу надавати першу медичну допомогу людям із різними захворюваннями. Бажаючі навчаться усім особливостям правильного догляду, як за хворими дітьми, так і за людьми похилого віку. Курс навчання дозволить освоїти усі особливості правильного догляду за хворими. Завдяки даним курсам кожен новоспечений фахівець має можливість отримати роботу, як в різних медичних установах, так і в індустрії краси.

Професію «Молодша медична сестра з догляду за хворими» можна опанувати у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ): навчання стартує 23 квітня і триватиме 3 місяця.

Умовами до направлення на навчання є  повна загальна середня або професійно-технічна освіта, повноліття та медична довідка з допуском до професії.

Усіх, кого зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію просять звертатися до базових центрів зайнятості. Професійне навчання здійснюється за рахунок коштів фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, тобто безкоштовно.

Переглядiв: 533