Жителі Кіровоградщини посіли призові місця у всеукраїнському творчому конкурсі

09.11.2020 10:20

Шестеро жителів Кіровоградщини посіли призові місця у всеукраїнському конкурсі творчих робіт. Про це йдеться на сайті ЦДПУ ім. Винниченка, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, конкурс організований кафедрою української мови вишу. Так, темою обрали «Соловей співає. Доки голос має». Уперше для учасників не було обмежень за віком. Найменшим авторам творчих робіт 7 і 8 років, а найстаршим – 62 і 65.

Загалом учасники були з смт Компаніївки, м. Новоукраїнки, с. Ізмайлівка Олександрійського району, м. Кропивницького, м. Лисичанськ Луганської області, м. Умань та с. Козятині Вінницької області.

Так, І місце посіли п’ятеро учасників: 62-річна Людмила Безсонова з Кропивницького, студент Уманського ДПУ ім. Павла Тичини Артем Гончарук, учні 10 та 11-го класу КЗ «Компаніївське НВО» Центр позашкільної освіти «Барви» В’ячеслава Тюпа та Олександр Погрібний з смт Компаніївка, а також учениця 2-Б класу НВО №35 Маргарита Частакова з Кропивницького.

На ІІ місці чотири учасника: 65-річна Тетяна Мірян з Кропивницького, студент ЦДПУ ім. В. Винниченка Максим Бричка з Кропивницького, учениця 10-го класу Лисичанської ЗШ І–ІІІ ступенів №5 Альона Полежай з м. Лисичанськ Луганської області та учениця 7-Д класу ЗШ №3 Вікторія Вареха з м. Новоукраїнка.

Крім того, викладачів і вчителів переможців нагородили почесними дипломами й подарунками. Також заохочувальні грамоти отримають студентка Уманського ДПУ ім. Павла Тичини Олександра Щербатюк з с. Козятині Вінницької області, студентки ЦДПУ ім. В. Винниченка Вікторія Абрамова та Анна Баліцька з Кропивницького, учениця 10-го класу Ізмайлівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Аліна Шевченко з Олександрійського району та учениця 2-го класу кущівської гімназії Марія Плахотнік.

У зв’язку з карантином церемонію урочистого нагородження перенесено. Про дату та час у виші повідомлять згодом.

Переглядiв: 1182