Жителі Кропивницького потерпають від смороду каналізації (ФОТО)

06.07.2020 09:39
image

Жителі обласного центру, які проживають у будинках на вулиці Арсенія Тарковського, потерпають від смороду каналізації. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами місцевих жителів, люк викрали ще торік і зараз запах каналізації розповсюджується у будинки, які поряд.

«Люк викрали, спочатку та яма землею засипалася, стояла до останнього. Потім асфальт почав обвалюватися, оскільки поряд їздять машини. Коли пішли дощі, каналізація наповнилася тому її треба було почистити. Ми викликали водоканал, востаннє вони приїжджали тижні чотири тому, почистили каналізацію, вставили гілку, загородили та поїхали. Я думав, що вони нічого не роблять через дощі, які останнім часом. Мені здається, що тут просто треба поставити люк та й все», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR місцевий житель Олександр Куценко.
image
«Мій будинок зовсім поряд, тому у квартирі стоїть цей запах. У мене маленька дитина, якій 5 місяців. Уявіть, який жахливий сморід. Цей запах фекалій через вікна заходить, тому зачиняємо. Вдома вже ванну та умивальник закрили пробками, щоб було трохи легше», - обурюється містянка.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентини Давидчук.

«Минулого тижня надійшла заявка про цю проблему. Бригада виїхала та обстежила. Каналізація засмічена через те, що люк викрали. Ми плануємо протягом двох днів все вичистити. Після того вже поставимо люк. Протягом цього тижня ми повністю все відремонтуємо», - розповіла Давидчук.
Переглядiв: 1425