Жителі мікрорайону у Кропивницькому скаржаться на проблему з громадським транспортом (ВІДЕО)

15.09.2019 15:56

Жителі мікрорайону Лелеківка, що у Кропивницькому, скаржаться на недостатню кількість громадського транспорту. Особливо гостро це питання постало після початку нового навчального року, коли учні намагаються вчасно дістатися до закладів освіти. Для цього їм потрібно годину чекати на вільні автобуси та маршрутки. Про ситуацію з транспортом у Лелеківці дізнавався медіапортал DOZOR.

«Ця проблема з транспортом періодично підіймалася, і влада частково йшла нам назустріч. Вирішенням цієї проблеми було часткове продовження маршруту №3, але зараз ця проблема відновилася. Вирішення її зараз дуже просте: пустити додатковий автобус о 7:10, 7:15, і, можливо, о 7:25», - говорить місцевий житель Олександр.
«Наша сім’я є багатодітною, мої діти дуже бояться спізнитися на уроки в школу. Ми прокидаємося в 6:00, на зупинку виходимо о 7:00, але сісти в маршрутку протягом години ми не можемо. Це гостра проблема, адже діти бояться заходити в переповнений автобус, хвилюються, що їх там задавлять. Дорослі, які їдуть в транспорті, не помічають дітей, можуть їх штовхнути», - скаржиться жителька мікрорайону Лелеківка Світлана Гречова.

Натомість  в міському управлінні транспорту обіцяють: проблема невдовзі вирішиться, а жителі мікрорайону здивуються.

«Ми зараз активно опрацьовуємо це питання, повірте, ви дуже скоро будете здивовані: Лелеківка буде забезпечена транспортом на належному рівні, - стверджує начальник міського управління розвитку транспорту Віктор Житник. – Можливості міського бюджету не безмежні. На жаль, така економічна ситуація, що щороку закуповується комунальний транспорт, але ту «дірку», яка була протягом багатьох десятиліть, так активно ми не можемо зараз заповнити».

Переглядiв: 6799