Жителі проблемного кропивницького гуртожитку перемогли в суді Дніпра

14.01.2021 10:03

Жителі багатоповерхівки по проспекту Університетському, 21, отримали перемогу в результаті судової тяганини. Господарський суд  Дніпропетровської області своїм рішенням скасував ПП «Вагран» право власності на  багатоповерхівку. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до участі у судовому засіданні долучилося більше 20 жителів гуртожитку. Відомо, що фактичний власник ПП «Вагран» Володимир Ярошенко на суд не з’явився.

«Рішення суду Кіровоградського господарського суду залишилося в результаті без змін – право власності на багатоповерхівку для ПП «Вагран» скасували. Нині рішення суду увійшло в силу, втім власник підприємства має право подати апеляцію», - зазначила голова ініціативної групи жителів гуртожитку Світлана Бондаренко.

Нагадаємо, раніше ПП „Вагран” намагалося через суд виселити з кімнат жителів гуртожитку. За даними ЗМІ, фактичним власником ПП „Вагран” є колишній голова Кіровського районного суду Кіровограда Володимир Ярошенко.   

Як повідомляв DOZOR, поблизу села Велика Северинка на автодорозі Н-14 «Київ-Миколаїв» кількадесят жителів гуртожитку, який знаходиться на проспекті Університетському, 21, влаштували мирну акцію протесту.  

Згодом у господарському суді Кіровоградської області відбувався судовий процес щодо скасування права власності на багатоповерхівку. У результаті тяганини мешканці гуртожитку здобули перемогу в суді.

Переглядiв: 1060