Жителі села під Кропивницьким скаржаться на відвідування контролерів під час карантину

19.03.2020 08:45

Жителі села Созонівка скаржаться на відвідування контролерів «Кіровоградобленерго» під час карантину. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила місцева жителька Катерина Антюк.

За словами Катерини Антюк, вчора до неї у квартиру прийшла жінка та представилася контролером.

«Двері відчинив тато. На його запитання щодо того, чи знає вона про карантин, вона відповіла, що їх допустили до роботи. Контролер перевірила лічильник і пішла. Стурбувало те, що вона була навіть без маски. Коли я спілкувалася потім із сусідами, то деякі казали, що навіть не відчиняли їм двері. Потім, коли я вийшла на вулицю із дитиною, під’їхав ВАЗ з емблемою «Обленерго» та забрав чотирьох контролерів. Селище від транспорту відрізали, але контролерів завозять без масок та уніформи, вони ходять по квартирах та перевіряють лічильники», - обурюється місцева жителька.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до прес-секретаря «Кіровоградобленерго» Сергія Богомільчука.

«Робота повністю не зупиняється, тобто контролери перевіряють лічильники споживачів, але ми значно зменшили кількість обходів. Крім того, працівники, які мають симптоми ГРВІ не допускаються до роботи, оскільки доступ на підприємство здійснюється лише після проходження температурного скринінгу. Ми централізовано замовили маски для тих, хто працює із споживачами, але поставки ще немає. Зараз для працівників куплять маски та завезуть», - пояснив Сергій Богомільчук.
Переглядiв: 2047