Жителів Кіровоградщини попереджають про технічний збій системи теплогенеруючого підприємства

09.01.2019 12:03

Показання лічильників газу жителів Кіровоградщини не внесли до бази даних через технічний збій програмного забезпечення оператора ГРМ ВАТ «Кіровоградгаз». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у ВАТ «Кіровоградгаз».

За інформацією, покази лічильників газу станом на 31 грудня минулого року, передані з 1 до 5 січня цього року через особистий кабінет на сайті, електронну пошту counter@kirgas.com та шляхом відправлення SMS-повідомлення, не були внесені до бази даних. 

Тож в повідомленні про оплату рахунка постачальника природного газу за грудень минулого року нарахований об’єм за послуги з газопостачання може не відповідати фактичному обсягу спожитого природного газу.

У випадку невідповідності об’ємів газу, показників лічильників, зазначених у повідомленнях про оплату рахунків за газ, з фактичними обсягами спожитого природного газу та фактичними показниками лічильників необхідно розрахуватись за надану послугу за власними даними, вказавши у відповідних графах обсяг газу, показник лічильника та суму до сплати.

Після усунення недоліків показники лічильників газу будуть внесені протягом січня та проведено відповідне коригування даних.

Оновлену інформацію за своїми особовими рахунками можна буде перевірити, зареєструвавшись на веб-сервісі «Особистий кабінет» в мережі Інтернет за адресою: www.gasolina-online.com.

 

 

 

 
 
 
Переглядiв: 1156