Жителям Кропивницького пропонують познайомити іноземців з Україною

07.01.2020 15:50
image

Міжнародна організація AIESEC запрошує містян стати приймаючими сім’ями для іноземних волонтерів, які братимуть участь у соціальних проектах протягом 4-6 тижнів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в організації.

Так, жителі міста матимуть змогу познайомитися з культурою іншої країни не виходячи з дому, покращити англійську мову, а також знайти собі нового друга. Для цього необхідно прийняти у себе вдома волонтера з будь-якої країни за программою "Host Family".

Цього літа участь у програмі взяла Марина Матковська. Вона приймала двох волонтерів з Туреччини та Індонезії. Своїм бажанням познайомити іноземок з українською культурою, вона переборола свої страхи й сумніви та отримала неймовірний досвід.

За інформацією, ще влітку волонтерів з Туреччини та Індонезії приймала жителька міста Марина Матковська. За словами жінки, це неймовірний позитивний досвід.

«Цілодобово моя сім’я «подорожувала» Індонезією та Туреччиною. Дівчата розказували про їх культури, звичаї , традиції. Я звикла до цих дівчат і дуже сильно до них прив’язалась. Мені складно з ними розлучатись, адже вони хоч і ненадовго, але стали членами нашої родини: дівчата часто гостювали у моїх батьків, родичів, Рей навіть називала мене мамою. Моя трирічна донечка співає індонезійську дитячу пісеньку і вміє говорити «дякую» п’ятьма мовами світу», - поділилася Марина Матковська.

Бажаючі стати Host Family для іноземного волонтера на період від 4 до 6 тижнів повинні мати вільне ліжко та доступ до кухні та ванної кімнати для волонтера, володіти англійською мовою (достатньо початкового рівня) та бути готовим змінити своє представлення про інші країни та отримати незабутній досвід.

Довідково:

AIESEC у Кропивницькому — це представництво молодіжної громадської організації, яка займається розвитком лідерського потенціалу молоді шляхом реалізації волонтерських программ вже 2 роки. AIESEC приймає волонтерів з різних країн, зокрема, Туреччини, Індонезії, Індії, Китаю та Єгипту. У місто приїжджають іноземні волонтери, тобто звичайні студенти віком від 18 до 25 років, які прагнуть розвиватися, а також допомогти організації у втіленні соціальних проектів у місті Кропивницький.

Довідкову інформацію можна отримати за цим посиланням або за номером телефона +380 66 449 60 02.

 

 

Переглядiв: 1153