Жителям Кропивницького розкажуть, як побудувати кар’єру в ІТ. Участь безкоштовна

10.12.2020 08:46

В обласному центрі в бізнес-центрі «Єлисаветград» відбудеться День відкритих дверей, організатором якого є Комп’ютерна академія «Шаг», у понеділок, 21 грудня. Про це повідомляється на офіційній сторінці заходу, інформує медіапортал DOZOR.

Так, тематика зустрічі – «Як побудувати кар'єру в ІТ. Ігрова індустрія з застосуванням технологій Unity».  Програма заходу насичена і передбачає відповіді на питання:

 - 3 найбільш актуальні напрямки в ІТ-сфері;

- 5 технологій, які ніколи не залишать вас без роботи;

- 8 переконливих причин стати IT-шником;

- 7 важливих показників гарного навчального закладу;

- 10 причин навчатись саме в Академії;

-  5 переваг, які отримують випускники Академії.

У програмі заходу також презентація освітніх програм: розробка програмного забезпечення, комп'ютерна графіка та дизайн, мережі та кібербезпека.

На гостей заходу чекають виступи провідних фахівців за напрямками навчання, демонстрація робіт студентів Комп'ютерної Академії ШАГ,  екскурсія по Академії, індивідуальні консультації.

«Основна мета Комп'ютерної Академії ШАГ - готувати професійних IT-фахівців, які по закінченню навчання будуть відповідати основним вимогам ринку праці. Світ IT доступний кожному. Правильно ставте мету і досягайте її разом з нами! Впевнені, ви зможете. Ми відкриваємо свої двері і чекаємо на всіх!» - йдеться у академії.

Діє попередня реєстрація за посиланням.Захід розпочнеться о 18:00. Вхід вільний. 

Переглядiв: 516