Журналістка медіапорталу DOZOR отримала обласну краєзнавчу премію (ФОТО)

17.05.2019 13:14
image

В обласному краєзнавчому музеї відбулася церемонія нагородження лауреатів премії імені Ястребова сьогодні, 17 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на здобуття премії висунули по дві роботи у номінаціях «Наукові дослідження з історії та етнографії краю» і «Популяризація історико-культурної та природничої спадщини краю, розвиток музейної справи». 

Журналістка медіапорталу DOZOR Ольга Степанова стала переможцем в номінації «Популяризація історико-культурної та природничої спадщини краю, розвиток музейної справи». Премію вручили за роботи, опубліковані впродовж 2018 року в рубриці медіапорталу DOZOR «Історія».

image
image
image
«Я не краєзнавець, а журналіст, і цим все сказано. У цьому залі є багато людей, на яких я посилаюся в своїх матеріалах. Це Юрій Тютюшкін, Володимир Поліщук, Олег Бабенко. Я вдячна своїм редакторам – Юхиму Мармеру та Олені Несен за те, що вони дозволяють мені робити те, що я хочу», - звернулася до присутніх лауреат премії.
«Премію імені Ястребова я отримую вже вдруге. Перша – журналістська, а сьогодні отримала краєзнавчу. Перемога для мене дуже неочікувана.  Крім цього, саме сьогодні моя дитина отримала за результатами складання державної підсумкової атестації високий бал, тому зараз рівень моєї радості підвищений удвічі», - поділилася з медіапорталом DOZOR Ольга Степанова.

Також під час церемонії нагородили переможців премії у номінації «Наукові дослідження з історії та етнографії краю» - Оксану Бабенко та Віктора Білоуса за науково-документальне видання  – книгу «Флюгер репресій: Обличчя, або «наша» «Ве»-«Ка»-«Пе» та ще маленька «бе».

По завершенню заходу перед присутніми виступили вихованці музичної школи №2 імені Ю. Мейтуса.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1397