Жителі Кіровоградщини можуть отримати первинну допомогу на базі пунктів незламності та пожежно-рятувальних підрозділів (ВІДЕО)

24.11.2022 12:46

Жителі Кіровоградщини можуть отримати первинну допомогу на базі пунктів незламності та пожежно-рятувальних підрозділів. Про це повідомив начальник головного управління ДСНС області, полковник Віталій Миронюк, інформує медіапортал DOZOR.

«Шановні жителі Кіровоградщини, в зв’язку з відновленням енергетичної інфраструктури нашої області нами було розгорнуто 17 мобільних «пунктів незламності», в яких ви зможете отримати первинну допомогу, зігрітися, зарядити телефони. При необхідності – отримати медичну первинну допомогу та інформаційну допомогу. Крім того, на базі наших 32 пожежно-рятувальних підрозділів виможете отримати аналогічну допомогу. Знайте, ці підрозділи на цей період можуть стати вашою домівкою. Ми можемо забезпечити вас питною та технічною водою та іншими первинними заходами. На чергуванні у нас знаходяться 2 пункти управління. Наш номер 101 – ми завжди на зв’язку, якщо є необхідність, то ми завжди поряд», - повідомив Віталій Миронюк.

Переглядiв: 633