Жителів та гостей міста запрошують на різдвяні дегустації кропивницького крафту

13.12.2022 17:09

В обласному центрі на території кнайпи «Бамбетель» відбудуться дві дегустації кропивницького крафту 18 та 23 грудня. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив засновник закладу Дмитро Смельняк, інформує медіапортал DOZOR. 

«У гостинному та наповненому українськими традиціями просторі Кнайпи Бамбетель (вул. Шульгіних, 1) ви вже вшосте і всьоме зустрінеться з місцевими ремісниками (крафтовики). Ви матимете змогу придбати щедрий асортимент винятково натуральної, смачної, гарної та унікальної продукції від продуктів харчування до виробів від майстрів. І з кожною покупкою понесете додому часточку внутрішнього світу виробника», - йдеться у повідомленні.

18 грудня також відбудеться спеціальний розіграш 10 дитячих смаколиків. Розіграш проведуть серед дітей до 16 років. Також запланований візит казкових героїв та майстер класи з виготовлення глиняних виробів, різдвяних пряників, а також янголів з ниток.

Забронювати участь дітей можна за номером: +380953845700 , (кількість місць має обмеження).

Дегустація розпочнеться о 12:00. Захід триватиме до 15:00. Вхід для дорослих – 50 гривень, для дітей до 16 років – безкоштовно.

Переглядiв: 514