Жителька Кропивницького відкрила власну перукарню після невдалої стрижки сина

26.01.2024 12:54

Мешканка Кропивницького Анна Кобилько започаткувала власну справу та відкрила у місті дитячу перукарню. Поштовхом для створення власного перукарського салону «Barber kids» став негативний досвід невдало зробленої стрижки її сина.  Про це повідомляє обласний центр зайнятості.

Свого часу Анна Кобилько разом із чоловіком спільними зусиллями втілили власний бізнес-план у життя. Пропрацювавши три роки помітили, що клієнтів усе більшає, а відтак з’явилася потреба у розширенні бізнесу.

Через брак фінансів мрія про відкриття другого дитячого перукарського салону відходила на другий план. Дізнавшись про дію грантового проєкту «єРобота», який може надати кошти для розвитку їхньої справи у разі перемоги, рішення однозначне – не  зволікати.

Анна Сергіївна почала поглиблено працювати над бізнес-планом, аби захистити його перед фахівцями Кіровоградського обласного центру зайнятості. Все вийшло з першого разу – підприємиця отримала грант за програмою «Власна справа».

«Ідея бізнесу полягала в тому, щоб у нашому місті був спеціалізований салон, в якому дітям будуть надавати максимально якісний сервіс та послуги. Я хотіла створити всі сприятливі умови для їх комфорту, де дітки стрижуться в спеціальних кріслах-машинках, дивляться улюблений мультик на Youtube та граються іграшками чи малюють», – розповідає кропивничанка. 

Разом із командою їй вдалося реалізувати бізнес-план. На грантові кошти вона закупить необхідну техніку та меблі, а також створить робочі місця для трьох працівників.

Нагадаємо, урядовий проєкт «єРобота» включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, грантів на створення й розвиток переробних підприємств, закладки саду та виноградарства, тепличного господарства. Подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Подача заявки здійснюється через портал Дія.

Є питання щодо отримання мікрогранту? Відповіді на них нададуть фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості. Телефонуйте за номером  +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

Хочете самостійно ознайомитися з умовами надання гранту? Переходьте за посиланням. Подати заявку на отримання гранту можна на порталі ДІЯ.

Переглядiв: 967