Жителя Олександрії засудили за підкуп керівника райвідділу поліції

27.07.2022 14:56

Олександрійця  притягнули до кримінальної відповідальності за  підкуп керівника райвідділу поліції. Чоловік за 15 тисяч гривень хабара намагався  «владнати» з  правоохоронцем питання непритягнення його до кримінальної відповідальності  за незаконну порубку  дерев та повернення вилученого майна. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

Олександрійський міськрайонний суд  постановив у справі обвинувальний вирок -  обвинуваченого визнано винним  у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України  та засуджено до 6 років позбавлення волі.

Наразі вирок суду не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження.

Нагадаємо, мешканець м. Олександрія, аби не бути притягнутим до кримінальної відповідальності  за незаконну порубку лісонасаджень з подальшим поверненням йому вилученого автомобіля завантаженого незаконно зрубленими деревами, запропонував посадовцю поліції неправомірну вигоду у розмірі 15 тис грн. При передачі частини від запропонованої суми – 10 тис грн, чоловік був  затриманий правоохоронцями. 

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 980