Злочинці обікрали фермерське господарство на Кіровоградщині

15.03.2021 07:47
image

На Кіровоградщині затримали групу осіб, які обікрали фермерське господарство. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

Так, зловмисники напали на одне з фермерських господарств та заволоділи майном охорони і двома тракторами. Оперативники карного розшуку поліції встановили причетних до злочину осіб і вручили їм підозри.

Під час проведення санкціонованих обшуків один із фігурантів спробував "домовитися" з працівниками поліції про припинення кримінального переслідування.

32-річний мешканець області пообіцяв надати 9 тисяч доларів США посадовцю поліції та його підлеглому - начальнику сектору, якщо вони допоможуть уникнути йому відповідальності.

Після передачі заступнику начальника УКР першої частини від обіцяної суми - однієї тисячі доларів США – підозрюваного затримали.

До суду подано клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Санкції він чекатиме в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі йому готується вручення підозри за спробу підкупу службових осіб.

Крім цього, на чоловіка разом зі спільником відкриті кримінальні справи за ч. 4 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Переглядiв: 5661