Зловмисника, який вдарив ножем патрульного, відпустили додому

13.11.2017 09:49

Одного з підозрюваних у нападі з ножем на патрульного поліцейського Дениса Скобіоале суд вирішив відпустити під домашній арешт. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

Так, на період розслідування запобіжний захід у вигляді взяття під вартою на період 60 діб було обрано двом фігурантам у цій справі, зокрема, Дмитру Токару 1988 року народження та Артему Усенко 1994 року народження. Апеляційний суд змінив  запобіжний  захід із взяття під вартою на домашній арешт Дмитру Токару. Засідання відбулося 9 листопада.

За інформацією, дії підозрюваних попередньо кваліфікуються за  ч.4 ст.296 Хуліганство та за ч.1 ст. 348 Посягання на життя працівника правоохоронного органу. Такі злочини караються позбавленням волі на строк вїд дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі).  

Нагадаємо, 26 жовтня заступник командира батальйону патрульної поліції міста Денис Скобіоале отримав ножове поранення під час затримання озброєних зловмисників, які перед цим погрожували її застосуванням перехожим. Наразі Денис Скобіоале перебуває на лікуванні в міській лікарні №4.

Переглядiв: 2264