Зловмисників, які жорстоко вбили самотню пенсіонерку на Волкова, судитимуть

18.05.2017 07:42
image

Двох братів, які вбили та пограбували літню жительку обласного центру у березні, судитимуть. Про це сайту DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Так, під час розслідування виявилось, що зловмисники дізналися про самостійне проживання жінкою похилого віку, яка має заощадження внаслідок отримання регулярних соціальних виплат. Ввечері вони увірвалися до квартири потерпілої та почали наносити жінціудари руками і ногами в різні частини тіла, при цьому вимагаючи у неї передачі їм грошових коштів. Отримавши відмову, продовжили побиття аж до настання смерті жінки.

«Обвинувачувані обшукали квартиру потерпілої, де виявили кошти у розмірі 9 тис грн. Крім того, викрали належні їй золоті прикраси. Після вчинення злочинів зачинили квартиру та послідували до місця проживання. Кошти поділили, а коштовності залишили собі», - розповів керівник місцевої  прокуратури Дмитро Прокопчук.

Наразі брати обвинувачуються у вчиненні нападу та вбивстві.  

Як повідомляв  DOZOR, минулого тижня в  обласному центрі по вулиці Волкова у власній квартирі вбили 74-річну пенсіонерку.  Тіло бабусі  виявив опікун, прийшовши навідати підопічну.   Тілесні ушкодження на обличчі та тілі пенсіонерки свідчать про насильницьку смерть.

Переглядiв: 1000