Зниклого кіровоградця шукають родичі з Житомирщини

24.10.2018 14:39

В обласному центрі зник Сергій Нечаєв 1965 року народження 20 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомила родичка зниклого Олександра Федотова.

За інформацією, чоловік у Кіровограді доглядав бабусю, а після того, як її не стало, родичі запропонували переїхати до них у Коростень.

«Він сказав, що згодом до нас переїде, продав квартиру і переслав нам кошти. 20 жовтня о 12 годині ночі сказав, що направляється на декілька днів до родича у Київ. У Кіровограді живе двоюрідна сестра і після його зникнення в поштовому ящику знайшла прощальний лист, у якому йшла мова про те, що він хоче зникнути. До родича в Києві він так і не приїхав. Потім нам прийшла посилка з його паспортом, і документами. Там ми також знайшли лист від Сергія, в якому він повідомив, що навіть не збирався до нас переїжджати і хоче зникнути для всіх», - розповіла родичка.

Прикмети зниклого: невисокий, худорлявий, карі очі, темне волосся і високий лоб.

У поліції області підтвердили, що особа перебуває у розшуку. Якщо хтось знає місцезнаходження або ж бачив Сергія Нечаєва, прохання повідомити за номером 102 або  0637879911, 0686841666 – Олександра Федотова.

Як раніше повідомляв DOZOR, у місті Новоукраїнка зникла місцева жителька Олена Гудаліна у понеділок, 22 жовтня.

image
Переглядiв: 1191