Зникнення Діани Хріненко є спланованим – адвокат 

22.09.2018 18:09
image

Під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко. Адвокат родини дівчини Євген Кухаревський стверджує, що злочин щодо дівчини був спланованим. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на телеканал «Прямий».

За словами подруги родини Хріненків Анни Шиян, Діана завжди була оточена увагою. Її хлопець, якого вона чекала з армії, був проти того, аби дівчину проводжали додому інші юнаки. Саме тому вночі після святкування Дня Незалежності 16-річна Діана Хріненко йшла додому сама.

Після зникнення Діани до пошуків першими долучилися друзі дівчини, дорослі жителі села Суботці та правоохоронці. За останніми даними, до пошуків долучилося більше тисячі працівників спецслужб, проведено 40 експертиз, а також масштабний слідчий експеримент. Адвокат родини Хріненків Євген Кухаревський стверджує, що викрадення Діани було ретельно спланованим. 

«Поліція зробила неймовірну кількість роботи, вона розглядає різні версії зникнення Діани. Ті підозри, які є в мене, поки розголошувати не варто, доки йде слідство. На мою думку, людина, яка причетна до викрадення Діани, у поле зору слідства не потрапила. Можливо,  дівчину десь утримують або готують до продажу на органи. Я пройшов по шляху, яким йшла Діана додому. Місце її зникнення знаходиться за 150 метрів від будинку, де вона живе. Враховуючи те, якими хащами Діана йшла додому, можна сказати, що мети просто вбити її не було. Людина, яка йшла за Діаною, знала, де вона живе, довго за нею стежила і, ймовірно, мала власний автомобіль, наскільки я розумію. Ця людина йшла за дівчиною і бачила, що вона наближається до свого будинку, не припиняє розмовляти по телефону і ця людина розуміла, що свій план щодо Діани вона має реалізувати тут і зараз, тобто не завтра, і не згодом», -  стверджує Євген Кухаревський. 
«Тут можна говорити про те, що щодо дівчини скоєний злочин, але вона вже знаходиться поза межами області: або жива, або ні, поки про це точно сказати не можна», - зазначила юрист-криміналіст Анна Маляр. 

Начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький розповів журналістам, що правоохоронці роблять все можливе, щоб знайти дівчину.

«Щодня ми проходимо близько 150 гектарів землі. У селі Суботці немає жодного будинку, в який ми не заходили, усі будинки люди відкривали добровільно для того, щоб правоохоронці їх оглянули»,  - зазначає Прохніцький. 

Нагадаємо, заступник голови Нацполіції Аброськін прокоментував розслідування зникнення 16-річної Діани Хріненко.

Як повідомляв DOZOR, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. За інформацією правоохоронців, наразі експертизи по справі зниклої 16-річної Діани Хріненко досі проводяться.

Читайте також:

Жителі Суботців перекрили трасу з вимогою об’єктивно розслідувати зникнення 16-річної дівчини (ФОТО).

Переглядiв: 8264