У Кіровограді горів будинок директора музею. Подробиці від рятувальників

02.06.2018 08:25

В обласному центрі спалахнув двоповерховий будинок директора обласного художнього музею Тетяни Ткаченко-Суханової ввечері 1 червня. Про це директор повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, інформує медіапортал DOZOR.

"Наш будинок горить. Другий поверх вже згорів. Найстрашніше, що в будинку залишилися тварини",-повідомила директор музею.

За інформацією речника прес-служби управління з надзвичайних ситуацій Оксани Мачак, на місці події працювало 5 рятувальних машин та 19 пожежників.

"Подія сталася о 21:15 на вулиці Тюленіна. Одразу на місце виклику було направлено два відділення державного пожежно-рятувального загону. По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що горить покрівля двоповерхового будинку по всій площі. Одразу до місця пожежі було додатково направлено ще два відділення державного пожежно-рятувального загону. Гасіння пожежі ускладнювалося відсутністю поруч джерел протипожежного водопостачання. Найближчий гідрант знаходився на відстані кілометра. Було одночасно подано 5 стволів. О 22:42 пожежу було локалізовано, а о 23:15 ліквідовано. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці",- повідомила Мачак.

Переглядiв: 1569