Головний бухгалтер лікарні привласнила понад півмільйона гривень та зникла

15.03.2018 14:36

Головного бухгалтера КЗ «Гайворонська центральна районна лікарня», підозрюють у привласненні 760 тисяч гривень бюджетних коштів. Прокуратура проводить спеціальне розслідування, повідомили сайту DOZOR у відомстві.

За інформацією, підозрювана понад півроку  переховується від слідства на території Російської Федерації.  

На даний час підозрювана оголошена в міжнародний розшук. Тож з метою дотримання розумних строків слідства прокуратура звернулась до слідчого судді Ленінського районного суду з клопотанням щодо надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування. Ухвалою суду клопотання прокурора задоволено. Після проведення необхідних слідчих та інших процесуальних дій обвинувальний акт стосовно підозрюваної буде переданий до суду для проведення спеціального судового провадження (заочне засудження).

Нагадаємо, кримінальне провадження було розпочате наприкінці червня 2017 року слідчими Державної фіскальної служби в області за фактом незаконного заволодіння бюджетними коштами медичного закладу на загальну суму 760 тис грн з боку колишнього головного бухгалтера. Зокрема, жінка з грудня 2015 року по червень 2017 року навмисно завищувала собі заробітну плату, таким чином привласнивши вказану суму коштів районного бюджету.

Переглядiв: 3343